GOLD & DIAMOND - Energija koja pokreće!

Ekskluzivno bezalkoholno piće koje pokreće energiju i povećava vaše mentalne i kognitivne sposobnosti, budnost i fizičku izdržljivost.

Kofein je prirodni alkaloid koji se dobija iz zrna kave (najčešće), iz listova čaja i zrna kakaoa. Velika popularnost kofeina ogleda se u njegovoj mogućnosti da djeluje stimulativno na centralni nervni sistem, ali i kardiovaskularni sistem. Kofein na mišiće deluje tako što se oni brzo stežu, refleksi postaju brži, ali je njihovo opuštanje otežano i sporije. 15 minuta po ispijanju kave kofein ostvaruje svoj maksimalni efekat u cirkulaciji. Kofein čak deluje stimulirajuće na metabolizam. Ubrzava razgradnju masti i povećava potrošnju energije. Takođe ima izražen diuretski efekat.

Vitamin B12 obnavlja energiju i podiže raspoloženje!

B vitamini su ključni za više stotina različitih enzimskih reakcija u organizmu. Rezultati njihovog djelovanja su lijepa koža, kosa i nokti. Kada u tijelu imamo dovoljno B vitamina, sretni smo i zadovoljni, dobro spavamo i imamo dovoljno energije. Njihov nedostatak direktno utječe na zdravlje kardiovaskularnog sustava.

Bez dovoljno B12, naše zdravlje i razina energije pate. Budući B12 igra ključnu ulogu u pretvaranju ugljikohidrata, proteina i masti u energiju, potrebno je imati adekvatne razine vitamina B12 za izdvajanje energije iz hrane koju jedemo. B12 također štiti stanice mozga i utječe na naše stanje uma. Istraživanja su pokazala da vitamin B12 utječe na naše raspoloženje tj. depresiju. Naime, studije su dokazale njegov balansirajući učinak. On povećava energiju, skraćuje vrijeme spavanja, poboljšava kvalitetu sna i budnosti tijekom dana.

MOĆAN I UKUSAN – GOLD & DIAMOND Exclusive energy drink!